Νέα Δήμου Τριφυλλίας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία του Δήμου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Κώστα Κόλλια, των Αντιδημάρχων οικονομικών Γεωργίου Σαμπαζιώτη και διοικητικών Στάθη Ανδρινόπουλου, της εντεταλμένης Συμβούλου Μαρίας Πανουσοπούλου και αρμοδίων Υπαλλήλων του Δήμου με θέμα την εντατικοποίηση της διαδικασίας είσπραξης των οφειλών προς το Δήμο.

Όπως είχε τονίσει ο Δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όχι μόνο οι πραγματικές ανάγκες του Δήμου αλλά και λόγοι ισονομίας και δικαιοσύνης μεταξύ των πολιτών επιβάλουν σε όλους την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων αξιοποιώντας και τις δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους.

Ο Δήμος κατανοώντας την οικονομική συγκυρία δεν έχει ακολουθήσει «φορομπηχτική» πολιτική, είναι όμως υποχρεωμένος να επιδιώξει την είσπραξη των οφειλομένων με κάθε νόμιμο μέσο.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις κατά Δημοτική Ενότητα ενώ προγραμματίζεται και συνάντηση με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών του Δήμου μας.
                                                     ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

από: Δήμος Τριφυλίας: Σύσκεψη για την διαδικασία είσπραξης των οφειλών! | FILIATRA-NET

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.