Μικροεπεισόδειο στην Κυπαρισσία

Mόνο ένα μικροεπεισόδιο σημειώθηκε στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας διαψεύδοντας έτσι όλους τους φόβους για επεισόδια από την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής. 

 

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Χρυσής Αυγής στην Κυπαρισσία όταν μέλη της βρέθηκαν στο χώρο του πανηγυριού και σύμφωνα με μαρτυρίες μια μικρή ομάδα τους απευθύνθηκε σε μαύρους  μικροπωλητές ζητώντας τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. 

Ακολούθησε λογομαχία και στην συνέχεια οι αλλοδαποί με διάφορα αντικείμενα στα χέρια, κινήθηκαν εναντίον τους, χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στην συνέχεια έντονη υπήρξε η παρουσία της Αστυνομίας στο χώρο που μάλιστα προσήγαγε αρκετούς από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε το παραμικρό στο χώρο του πανηγυριού ή κάπου αλλού.

Ωστόσο έντονη παρέμεινε η παρουσία της Αστυνομίας, με διμοιρίες των ΜΑΤ, ομάδες ΟΠΚΕ και άνδρες της Ασφάλειας, ενώ παρών ήταν και ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Βασίλης Γεωργακόπουλος

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.