Δεκάδες αντιεξουσιαστές έξω από το Πολυτεχνείο

Κλιμακώνεται η ένταση στο κέντρο της Αθήνας, αφού αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στην κατάληψη Σκαραμαγκά σε κτίριο το οποίο είναι υπό κατάληψη και βρίσκεται στην συμβολή των οδών Σκαραμαγκά και Πατησίων.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες άτομα είναι συγκεντρωμένα έξω από το Πολυτεχνείο και έχουν στηθεί και οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα από την Βίλα Αμαλία. Εκεί άτομα με κράνη και ρόπαλα επιτέθηκαν σε άνδρες των ΜΑΤ και στην συνέχεια μπήκαν μέσα για να επανακαταλάβουν το κτίριο.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί, τα ΕΚΑΜ μπήκαν στην Βίλα Αμαλία και συνέλαβαν 101 άτομα.

Την ίδια ώρα που συνέβαιναν αυτά, περίπου 50 άτομα, καταλάμβαναν τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου, και λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία με τον ίδιο τρόπο, επανακαταλάμβανε το κτίριο και προσήγαγε 40 άτομα.

Κι ενω όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ξαφνικά δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης και προσπαθούσαν να αποτρέψουν την επίσκεψη εκεί του πρωθυπουργού. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και τελικά οι διαδηλωτές διαλύθηκαν στα γύρω στενά.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.