Τα έργα που έγιναν, αλλά και αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω, είναι από χρηματοδότηση των ίδιων των κατοίκων του χωριού μας και όχι από τον Δήμαρχο ή από άλλο κρατικό φορέα.

1) 13/08/2012 
Καθαρισμός του νεκροταφείου στα αλώνια από τα χορτάρια.

2) 06/09/2012
α) Έγινε νέο χτίσιμο στην είσοδο της μάντρας στο νεκροταφείο στα αλώνια.  
Η είσοδος της μάντρας σε αυτό το νεκροταφείο κουνιότανε και υπήρχε κίνδυνος να πέσει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ήρθε μάστορας και κτίστηκε νέα. 
β) Καθαρισμός των δρόμων μέσα στο χωριό για το πανηγύρι μας.
γ) Καθαρισμός της κεντρικής βρύσης για το πανηγύρι μας. 

δ) Καθαρισμός του νεκροταφείου στον Αγ. Αθανάσιο από τα χορτάρια. 
3) 07/10/2012
Στερέωση και βελτίωση της πόρτας στο νεκροταφείο στα αλώνια.   
Βελτιώθηκε η όψη της πόρτας ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον της.
4) 20/10/2012
Ραντιθήκανε τα δύο νεκροταφεία. 
Λόγω στην γρήγορη ανάπτυξη των χορταριών ρεντιθήκανε τα δυο νεκροταφεία με ράουνταπ με πολύ καλά αποτελέσματα.
5) 25/10/2012
Επισκευή της πόρτας του σχολείου πού κλείδωνε με δυσκολία.
Η συγκεκριμένη πόρτα είχε μπλοκάρει και κλείδωνε με τρομερή δυσκολία. Προσφέρθηκε άτομο από το χωριό μας να την επισκευάσει και τώρα δεν έχει πρόβλημα.

6) 26/10/2012
Ύψωση της σημαίας στο σχολείο μας.   Χάρη στην προθυμία κάποιον εθελοντών (που εκτός από τον κόπο τους έβαλαν και τα χρήματα) μετά από χρόνια υψώθηκε η σημαία στο σχολείο μας για την 28η Οκτωβρίου δίνοντας πραγματικά μια άλλη αίσθηση της περιοχής.                                    

7) 27/10/2012
α) Καθαρισμός του μνημείου μας από τα χορτάρια.
β) Καθαρισμός προαυλίου της εκκλησίας από τα χορτάρια.
Για την 28η Οκτωβρίου καθαρίστηκε το μνημείο μας από τα χορτάρια αλλά και ο χώρος γύρω από την εκκλησία μας.
8) 1/11/2012
Μεταφορά δυο θρανίων μέσα στο σχολείο. 
Τα συγκεκριμένα θρανία ήτανε έξω και χαλάγανε από τον ήλιο και τη βροχή. Μεταφερθήκανε μέσα στο σχολείο με σκοπό τη συντήρησή τους αλλά και τη φύλαξή τους.
9) 6/11/2012
Βάφτηκε η πόρτα στο νεκροταφείο στα αλώνια.
Η συγκεκριμένη πόρτα ήτανε σε άσχημη κατάσταση, προσφέρθηκε εθελοντής την έτριψε και την έβαψε κάνοντας την σαν καινούργια.
   

10) 8/11/2012
Σκεπάστηκε το ανοιχτό φρεάτιο κοντά στον Αγ. Αθανάσιο.
Όλοι μας θυμόμαστε το ανοιχτό φρεάτιο (50μ. περίπου από τον Αγ. Αθανάσιο στο δεξιό μέρος προς Φιλιατρά) που ήτανε ανοιχτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκεπάστηκε το άνοιγμα και τώρα το συγκεκριμένο σημείο είναι ασφαλές.

11) 9/11/2012
Βάψιμο των κάγκελων στο κοινοτικό γραφείο.
Στα κάγκελα αυτά με το πέρασμα του χρόνου εκτός του ότι είχε φύγει η μπογιά τους είχε κάνει και την εμφάνισή της η σκουριά, με αποτέλεσμα την άσχημη όψη τους. Σήμερα τα κάγκελα είναι βαμμένα στο ίδιο τους το χρώμα, ενώ στη συνέχεια σκοπός μας είναι να βάψουμε και τις πόρτες.
 Τα έργα όπως βλέπετε συνεχίζονται χωρίς σταματημό. Αυτό οφείλετε κυρίως στις φιλότιμες προσπάθειες πολλών εθελοντών, που σε αρκετές περιπτώσεις, δεν βάζουνε μόνο προσωπική εργασία αλλά και όλα τα έξοδα του έργου. Μέσα από το blog του χωριού μας θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουνε με τον ίδιο ζήλο για το καλό του χωριού μας.
 Σε αυτή μας την προσπάθεια σας καλούμε όλους να βοηθήσετε το χωριό μας με οποιονδήποτε τρόπο. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
Το επόμενο έργο μας η είναι επισκευή της παιδικής χαράς και στόχος μας είναι να την λειτουργήσουμε μέχρι το καλοκαίρι. Θα χρειαστούμε τέσσερις καρέκλες (κούνιες), ρουλεμάν και σανίδες για τον μύλο και μπογιές. Ήδη περιμένω σε λίγες ημέρες απάντηση για τις καρέκλες ενώ κάποιοι μου είπανε ότι θα μας βοηθήσουνε οικονομικά και αυτή μας την προσπάθεια.
Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.