Φιλιατρά: Χωρίς βυτιοφόρο για τα λύματα! Δεν λειτουργεί όπως πρέπει ο βιολογικός!

biologikos-filiatronΠολλά παράπονα ακούστηκαν στην σημερινή εκπομπή του Παναγιώτη Χριστοδούλου του Ράδιο ΝΙΚΗ 96,4, για την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση που πρέπει να καλύψουν οι πολίτες που επιθυμούν να αδειάσουν τον βόθρο τους.

Το πρόβλημα, όπως ανέφερε ο ίδιος σήμερα το πρωί, προκύπτει από βλάβη που έχει παρουσιαστεί στο βυτιοφόρο των Φιλιατρών, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αναγκάζονται να προσφύγουν σε ιδιώτη από την Καλαμάτα με αρκετά υψηλότερο κόστος.

Η τιμή για αυτήν την υπηρεσία φτάνει τα 200 ευρώ, ενώ πέφτει στα μισά εάν τα λύματα από το βυτιοφόρο αδειαστούν στον Βιολογικό της πόλης, όπως γινόταν παλιότερα όταν υπήρχε η καθιερωμένη συντήρηση.

Για το θέμα στην εκπομπή “Χωρίς Μάσκες” μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας δηλώνοντας ότι το βυτιοφόρο του Δήμου που άδειαζε τους βόθρους και συγκέντρωνε τα λύματα με ειδική άδεια και επιτήρηση του χημικού μηχανικού, τα έριχνε στον Βιολογικό των Φιλιατρών. Υπήρχε όμως πάντα επίβλεψη και έλεγχος. 

Σήμερα τόνισε, ο Βιολογικός δεν δουλεύει όπως πρέπει, καθώς δεν συντηρείται.

Είναι ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας πολλών ετών και δεν πρέπει με τίποτα να το αφήσουμε να χαθεί.

Ακούστε παρακάτω απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή:
(ολόκληρο το απόσπασμα και ΕΔΩ)

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.