Φιλιατρά: Πλημμύρισαν δρόμοι – Ζημιές σε καλλιέργειες! (Video)

plimiraΣτο ίδιο έργο θεατές είναι κάτοικοι και αγρότες στα Φιλιατρά, κάθε φορά που ξεσπούν έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.

Έτσι και εχθές το πρωί δρόμοι πλημμύρισαν και καλλιέργειες καταστράφηκαν, με τους κατοίκους να είναι αγανακτισμένοι με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη πόλη, κάθε φορά που η βροχή δυναμώνει, την ίδια στιγμή που η ΕΜΥ προειδοποιεί εδώ και μέρες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έρχονται.

Τα λασπόνερα κατέβαιναν σαν ποτάμι μη έχοντας άλλο δρόμο διαφυγής, καθώς τα βουλωμένα χαντάκια τα οδηγούσαν με ορμή από το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών στους δρόμους της πόλης.

 

Προβλήματα παρουσιάστηκαν όμως και στο οδικό δίκτυο Αγίας Κυριακής – Φιλιατρών και Αγρίλη – Φιλιατρών, όπου η διέλευση των οχημάτων γινόταν με μεγάλο κίνδυνο και δυσκολία από τα ορμητικά νερά.

Καταστροφές όμως σημειώθηκαν και σε καλλιέργειες στα Φιλιατρά, όπου αγανακτισμένος ο παραγωγός Ιωάννης Λυγγουνός μίλησε στο filiatranet για τις ζημιές που υπέστη στα θερμοκήπια που πλημμύρισαν, ενώ αυτοψηφία στο χώρο πραγματοποίησε και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος μαζί με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών Γιώργο Αλεξανδρόπουλο.

Δείτε το βίντεο στο filiatranet.gr

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.