Φιλιατρά: Με πολύ τρέλα το Καρναβάλι των Φούληδων παρά την βροχή! (Video)

carnavali4Η βροχόπτωση και το κρύο δεν στάθηκαν αρκετά για να εμποδίσουν το 12ο Καρναβάλι των Φούληδων που διεξάγεται στα Φιλιατρά.

Μικροί και μεγάλοι, με πολύ φαντασία, τρέλα και κέφι, συμμετείχαν με άρματα και στολές, σατιρίζοντας καταστάσεις της καθημερινότητας δημιουργώντας

παράλληλα μία πολύ δυνατή αποκριάτικη ατμόσφαιρα για τους θεατές που αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στην πλατεία των Φιλιατρών.

Οι ιδέες ήταν πολλές, ενώ υπήρχαν συμμετοχές και από την γειτονική πόλη της Κυπαρισσίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και φέτος από χορηγίες ιδιωτών και επιχειρήσεων, με την συμμετοχή και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, χωρίς την οικονομική συνεισφορά του Δήμου.

Στις απονομές για τις καλύτερες παρουσιάσεις, την τρίτη θέση κατέλαβαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Τριφυλίας, την 2η θέση πήρε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου με τους Πειρατές και το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά του ΜΕΣΚ (Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας).

Παρακολουθήστε το Καρναβάλι των Φούληδων με φωτογραφίες και βίντεο, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet ΕΔΩ

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.