Φιλιατρά: Με επισήμους …για δεύτερη ημέρα στο δρόμο οι Αγρότες! (Video)

1Για δεύτερη ημέρα και σήμερα ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους, οι αγρότες των Φιλιατρών παρέμειναν στο δρόμο με παρατεταγμένα τα τρακτέρ, συνεχίζοντας τον αγώνα διεκδικώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Το σημείο που βρισκόταν οι αγρότες επισκέφθηκε εχθές και σήμερα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Μεσσηνίας Αθανάσιος Πετράκος εκφράζοντας την αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ στον δίκαιο αγώνα τους, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μετά και το έντονο χαλάζι των τελευταίων ημερών και την αδιαφορία της κυβέρνησης για τα προβλήματά τους.

Λίγο αργότερα έφτασε και ο Βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, συζητώντας με τους αγρότες που του εξέφρασαν τα προβλήματά τους, απολαμβάνοντας το κρασάκι και τον μεζέ που του προσέφεραν.

Αγρότισσα της περιοχής τον ρώτησε εάν ποτέ έχει ραβδίσει και αν γνωρίζει πως βγαίνει το ελαιόλαδο, ενώ λίγο νωρίτερα με χιούμορ τον ρώτησε “τι κοπελάρα πήρες ρε χριστιανέ;”, αναφερόμενη στην σύζυγο του Βουλευτή κ. Μανωλίδου.

Τους αγρότες επισκέφθηκαν και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Παναγιώταρος, κ. Ευστάθιος Μπούκουρας μαζί με τον κ. Δημήτριο Κουκούτση, συνοδευόμενοι από φίλους του κόμματος συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετώπιζουν.

Τέλος οι παραγωγοί θέλουν να ευχαριστήσουν από την πλευρά τους όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την προσπάθεια και ιδιαίτερα το κρεοπωλείο στα Φιλιατρά του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την προσφορά του.

Παρακολουθήστε το βίντεο ΕΔΩ, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.