Στους δρόμους οι Αγρότες με μαύρες σημαίες

Στους δρόμους θα βγουν δυναμικά οι αγρότες της περιοχής, απόφαση που πήραν εχθές το βράδυ σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο.

Οι αγρότες θα συγκεντρωθούν το Σάββατο στις 9 το πρωί στην βόρεια είσοδο της πόλης και θα παραμείνουν εκεί, χωρίς να κλείσουν τον δρόμο με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, ενώ παράλληλα θα μοιράζουν στους περαστικούς ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Ο δραστήριος Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών καλεί όλους τους Αγρότες της περιοχής, να συμμετέχουν στον αγώνα και να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

ΨΗΦΙΣΜΑ  ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Σήμερα Πέμ

πτη 7/2/2013 συγκεντρωθήκαμε στα Φιλιατρά μετά από πρόσκληση του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών και αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις Πανελλαδικές Αγροτικές κινητοποιήσεις.

Με τον τρόπο αυτόν βάζουμε και το δικό μας μικρό λιθαράκι στον δίκαιο και ζωογόνο αγώνα.

Επίσης βάζουμε και την δική μας άποψη, η οποία πιστεύουμε ότι ταυτίζεται με την αντικειμενική αιτία του Αγροτικού προβλήματος .

Η οποία δεν είναι μόνο το ακριβό πετρέλαιο, ούτε το ακριβό ρεύμα (όχι πως δεν είναι αυτά προβλήματα που επηρεάζουν το κόστος παραγωγής).

Το κύριο πρόβλημα όλων των ανθρώπων που καλλιεργούν τη γη της πατρίδας μας και σήμερα είναι στα όρια της φτώχειας

και της μιζέριας είναι η Κοινή Αγροτική πολιτική.

Τα αιτήματα μας είναι δίκαια και λογικά:
Μείωση του Κόστους παραγωγής(φυτοφάρμακα- υλικά συσκευασίας- σπορόφυτα- πλαστικά κάλυψης- ρεύμα- Πετρέλαιο – ΦΠΑ κλπ εφόδια).
Ελεγχος αγοράς (διακίνηση προϊόντων, Ελληνοποιήσεις, Υγειονομικό έλεγχο υποχρεωτικά) εφαρμογή του μητρώου Εμπόρων
Σύνταξη στους Αγρότες στα 65 αι στις αγρότισσες στα 60
Όχι στο νυχτερινό ρεύμα για τους αγρότες(για τα θερμοκήπιαείναι καταστροφικό λόγω ασθενειών που αναπτύσσονται και απάνθρωπο για τους Καλλιεργητές)
Έχει και η Αγροτιά και στομάχι και καρδιά.

Το Σάββατο 9/2/2013 θα συγκεντρώσουμε τα τρακτέρ στην βόρεα είσοδο της πόλης (κατάστημα Π. Τσαφαρά)
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όλοι οι αγρότες να φέρουν τα μηχανήματα τους στον συγκεκριμένο χώρο.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.