Προανακριτική για Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου, Βενιζέλο και Παπαδήμο ζητούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες

Τη δική τους πρόταση για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητώντας περαιτέρω διερεύνηση για τους κ.κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελο Βενιζέλο, Γιώργο Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμο.

Να σημειωθεί ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κ. Πάνου Καμμένου δεν διαθέτει 30 βουλευτές που απαιτούνται προκειμένου η πρόταση να εισαχθεί στην Ολομέλεια, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η στήριξη της πρότασης από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής καθώς και του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Με τον τρόπο αυτό το κείμενο αναμένεται να συλλέξει 37 υπογραφές και να μπει στην Ολομέλεια μαζί με τις προτάσεις που ήδη έχουν καταθέσει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι το δια ταύτα του κειμένου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει ότι ζητούν: «Την σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση των ποινικών ευθυνών των πρώην Πρωθυπουργών, κ.κ. Γεωργίου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, καθώς επίσης και κατά των πρώην Υπουργών Οικονομικών, κ.κ. Γεωργίου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου για τα αδικήματα της νόθευσης και υπεξαγωγής εγγράφου, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία, της παράβασης καθήκοντος και της άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή και τη συζήτηση της πρότασης αυτής στην Ολομέλεια της Βουλής, κατ’ άρθρο 155 του Κανονισμού, με σκοπό τη λήψη ή μη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής για την παραπομπή τους σε δίκη».

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.