Παραδίδεται αύριο ο δρόμος Παραδείσια – Τσακώνα

Παραδίδεται επιτέλους, αύριο, με προσωρινή παράκαμψη στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης, ο νέος εθνικός δρόμος Παραδείσια – Τσακώνα που ανακατασκευάστηκε μετά την κατάρρευσή του στις αρχές του… 2003!

Με το τμήμα αυτό ολοκληρώνεται ουσιαστικά ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος Τρίπολη Καλαμάτα, και οι στροφές της Τσακώνας αποτελούν πια παρελθόν.

Τα συνεργεία της κατασκευάστριας κοινοπραξίας εργάζονται πυρετωδώς και υλοποιούν τις τελευταίες εργασίες, προκειμένου να παραδώσουν αύριο το δρόμο χωρίς προβλήματα, με ασφάλεια.

Πιο αναλυτικά, χθες:
Γίνονταν οι τελικές εργασίες και δοκιμάζονταν τα φώτα στο ημιστέγαστρο, στα “κατ-εντ-κάβερ” και στις γέφυρες. Επεφτε τσιμέντο σε διάφορα σημεία. Τοποθετούνταν στηθαία ασφαλείας και μηχάνημα μέτρησης της κατολίσθησης στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης, εκεί όπου υπάρχει η προσωρινή παράκαμψη ώσπου να κατασκευαστεί η μεταλλική τοξωτή γέφυρα. Γίνονταν εργασίες στερέωσης του βουνού στο σημείο της παράκαμψης. Πραγματοποιούνταν ελαιοχρωματισμοί σε “κατ-εντ-κάβερ” και ημιστέγαστρο και απομένουν οι τελευταίες παρεμβάσεις στη σήμανση της παράκαμψης.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.