Μόνο που δε «βούτηξε» ο Κόλλιας το σύμβουλο του Στουρνάρα!

kollias

Σε τεταμένο κλίμα έγινε η συνάντηση των Τριφύλιων με τον υφυπουργό Οικονομικών και το σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών χθες το μεσημέρι στην Αθήνα. Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές από τη σκληρή και άκαμπτη στάση του συνεργάτη – συμβούλου του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος, εκτός από ανένδοτος, ήταν και προκλητικός. Στο τσακ τη γλίτωσε από το να τον «βουτήξει» ο Κόλλιας, όπως έμαθα!

Οργή και αγανάκτηση για νοσοκομείο και εφορία στην Τριφυλία!
Αυτό που συμβαίνει στην Τριφυλία, με την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου, για τις κυβερνητικές αποφάσεις που υποβαθμίζουν το νοσοκομείο και καταργούν την Εφορία Κυπαρισσίας, δεν έχει προηγούμενο, ασχέτως αν δεν εκφράζεται με κλείσιμο δρόμων – για την ώρα – και άλλες ακραίες μορφές αντίδρασης!

«Μη μας θεωρούν χαχόλους, θα πάρουν την απάντησή τους, στην ώρα της, και θα τρέχουν να κρυφτούν», έλεγε προχθές ηλικιωμένος έξω από την εφορία!

Τι να μας πουν; «Έχουν μούτρα να έρθουν στην Τριφυλία; Τι να μας πουν οι βουλευτές; Ότι λέγανε να μην υποβαθμιστεί το νοσοκομείο και να μην κλείσει η εφορία, αλλά δεν τους ακούνε στην κυβέρνηση οι υπουργοί; Άμα δεν τους ακούν και τίποτα δεν τους περνάει, τι τους θέλουμε;», λένε για τους βουλευτές στην Τριφυλία, ενώ για τη Δημοτική Αρχή σημειώνουν: «Δε νοιάστηκαν γιατί είναι κομματικά στελέχη της Ν.Δ.!»…

 

του Ηλία Γιαννόπουλου από το Θάρρος

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.