Μπλόκο στο χρυσαυγίτικο στεφάνι

xrusiAugiΝέα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση, σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Αγρίνιο όταν κάτοικοι και φορείς τον εμπόδισαν να καταθέσει στεφάνι σε εκδήλωση για τα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής αποπειράθηκε να καταθέσει το στεφάνι την ώρα που η τελετή είχε λήξει, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση μελών αριστερών οργανώσεων και του ΚΚΕ.

προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια, χρειάστηκε η επέμωβαση της αστυνομίας.

Οπως αναφέρει το agriniopress.gr, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων από το δήμαρχο Π. Μοσχολιό και εκπροσώπων δυο συλλόγων ανακοινώθηκε το πέρας της εκδήλωσης, αφού υπήρξε συμφωνία να μην κατατεθεί στεφάνι από κανένα κόμμα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής όμως είχε διαφορετική άποψη και επιχείρησε να καταθέσει το στεφάνι με αποτέλεσμα να απειληθεί συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και μελών αριστερών οργανώσεων και του ΚΚΕ που θέλησαν να αποτρέψουν την κίνηση.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από ομάδα περίπου 25 μελών του κόμματος που είχαν από νωρίς δημιουργήσει σκηνικό έντασης.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.