Με επισημότητα η Δοξολογία στην Τριφυλία

Με κάθε επισημότητα διεξήχθη στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία η επίσημη Δοξολογία με την ευκαιρία του νέου Έτους χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου παρουσία των αρχών του τόπου, του κλήρου και των πολιτών που κατέκλυσαν τον Μητροπολιτικό Ναό ανταλλάσσοντας ευχές.

 Με την ελπίδα να βρεθούμε πιο κοντά στον Κύριο αλλά και την πνευματική αναγέννηση του εαυτού μας επικέντρωσε στο μήνυμά του ο τοπικός Ιεράρχης μαζί με την τελετή που λάμπρυνε το εκκλησίασμα αλλά και την μελωδική παρουσία των ψαλτών.


Στην Δοξολογία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, Γιάννης Μερκούρης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας Ιωάννης Κατσαργύρης, ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι όπως η Μαρία Πανουσιοπούλου, Σπύρος Χρονόπουλος, ο προιστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Κυπαρισσίας, αλλά και το μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μποζίκας εκπροσωπώντας τους κοινωνικούς φορείς.

radio936
Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.