Μεσσήνη: Έκλεισε το δημόσιο ΚΤΕΟ γιατί δεν είχε πιστοποίηση!

Kλειστό θα είναι από αύριο το δημόσιο ΚΤΕΟ της Μεσσηνίας, στη Μεσσήνη!
Είναι δε πιθανό να μην ξανανοίξει! Το δημόσιο ΚΤΕΟ της Μεσσηνίας, όπως και τα περισσότερα της χώρας, δεν κατέφερε να πάρει πιστοποίηση κατά ISO μέσα στην προθεσμία που είχε ορίσει το υπουργείο Μεταφορών.

Η προθεσμία «εξέπνευσε» σήμερα και δεν είναι βέβαιο ότι θα δοθεί παράταση, δεδομένου ότι αυτές που δόθηκαν στο παρελθόν παρήλθαν αναξιοποίητες.

Πάντως από την Περιφέρεια Πελοποννήσου είχαν γίνει ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η πιστοποίηση και ειδικότερα είχε ανατεθεί σε ειδικό σύμβουλο η διεκπεραίωση της σχετικής διαδικασίας. Όμως το θέμα δεν προχώρησε με την ταχύτητα που επιβαλλόταν και έτσι το ΚΤΕΟ δέχτηκε σήμερα οχήματα για τεχνικό έλεγχο για τελευταία φορά.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το ίδιο το κράτος δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά ώστε να πιστοποιηθούν τα δημόσια ΚΤΕΟ, για το λόγο ότι αποτελεί επιλογή η κατάργηση αυτών των δημόσιων υπηρεσιών για να υποστηριχθούν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.