Μένουν από βενζίνη στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Καλαμάτας και Παραδεισίων

Τα περισσότερα αυτοκίνητα από αυτά που ακινητοποιούνται λόγω βλάβης στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Καλαμάτας και Παραδεισίων …μένουν από βενζίνη. Μάλιστα, μέσα σε μία μόνο μέρα μπορεί να σημειωθούν και 5 ή 6 τέτοια περιστατικά.
Η Εxpress Service έχει σύμβαση με το “Μορέα” προκειμένου να μεταφέρει τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στην πιο κοντινή έξοδο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρείας Κώστα Κούβελα, η πλειοψηφία των οχημάτων που ακινητοποιούνται έχουν μείνει από βενζίνη. Ο ίδιος εκτιμά πως «μάλλον οι οδηγοί δεν υπολογίζουν σωστά την απόσταση μέχρι το επόμενο βενζινάδικο».

Φυσικά, το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για συνέπεια της οικονομικής κρίσης και της αυξημένης τιμής της βενζίνης, που δεν επιτρέπει… φουλάρισμα του ρεζερβουάρ.

Ο κ. Κούβελας εξηγεί πως η εταιρεία του ανεφοδιάζει συχνά με καύσιμα οχήματα που μένουν στον αυτοκινητόδρομο, ενώ μέσα σε μια μέρα έχει χρειαστεί να επέμβει και σε 5-6 ανάλογες περιπτώσεις.

Επισημαίνει πάντως με την ευκαιρία την ασφάλεια του αυτοκινητόδρομου, τονίζοντας την άμεση ανταπόκριση της εταιρείας “Μορέας” σε κάθε περίπτωση ανάγκης.

ελευθερία
Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.