ΚΑΠΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων! (Video)

Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας εχθές η 1η Οκτωβρίου, όπου και το ΚΑΠΗ στα Φιλιατρά, τίμησε την ημέρα αυτή με διάφορες δραστηριότητες.

Από τις 9 το πρωϊ, έως

  τις 12 το μεσημέρι, λειτούργησε στο ρολόι των Φιλιατρών περίπτερο, όπου το προσωπικό ενημέρωνε τους περαστικούς για τα προγράμματα και τις δράσεις στο ΚΑΠΗ, ενώ διανεμήθηκαν και ενημερωτικά φυλλάδια για την Τρίτη Ηλικία.

Εκτός από το προσωπικό, εκεί παραβρέθηκε και ο κ. Χαράλαμπος Παγάνης, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας και Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, όπου υπάγονται οι Παιδικοί Σταθμοί, οι Οργανισμοί Άσκησης & Νεολαίας και φυσικά το ΚΑΠΗ.

Η συνέχεια δόθηκε στο ΚΑΠΗ Φιλιατρών, όπου τα μέλη με δικά τους έξοδα, προσέφεραν φαγητό και γλυκό γιορτάζοντας αυτήν την ξεχωριστή ημέρα.

Να θυμίσουμε ότι τις υπηρεσίες του στο ΚΑΠΗ προσφέρει εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από:
την Τέλιου Δήμητρα (Κοινωνική Λειτουργός), την Κυριακοπούλου Μαρία (Κοινωνική Λειτουργός), την Βασιλαδιώτη Βίκυ (Ψυχολόγος), Ανδρώνη Νίκη (Φυσικοθεραπεύτρια), Αβδίκου Αθανασία (Νοσηλεύτρια), τον Κωνσταντόπουλο Κωνσταντίνο (Γυμναστής), την Λάουρα Φαλάδου (Οικογενειακή Βοηθός) και την Λαμπρινή Δρούλια (Οικογενειακή Βοηθός).

Δείτε παρακάτω τι είπαν στον φακό του filiatranet, το προσωπικό, ο κ. Παγάνης, αλλά και μέλη του ΚΑΠΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ:
(Διαθέσιμο και σε HD)
Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.