Ηλεία: Για τέλη κυκλοφορίας πλήρωσαν… 1 ευρώ!

Στο κτίριο της ΔΟΥ Πύργου νωρίς το πρωί, μέλη του “Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο” βρέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (στεγάζεται στο κτίριο της Εφορίας), όπως είχαν προαναγγείλει.Εκεί, όπως διαβάζουμε στο PatrisNews, καλούσαν τους πολίτες να υπογράψουν την εξώδικη διαμαρτυρία και να καταθέσουν ένα ευρώ ως αντίτιμο για τα τέλη κυκλοφορίας, θεωρώντας ότι τα χρήματα που δίνονται στα τέλη κυκλοφορίας, πρέπει να έχουν αντίκρισμα και στο οδικό δίκτυο.

Επομένως, για το οδικό δίκτυο της Ηλείας, αν συνυπολογιστεί και εξαίρεση του νομού από την κατασκευή της Ολυμπίας Οδού, το Κίνημα Ενάντια στο Μνημόνιο θεωρεί το 1,00 ευρώ ως κατάλληλο αντίτιμο για τα τέλη κυκλοφορίας (“και πολύ τους είναι…” όπως είχαν δηλώσει στη συγκέντρωση που έκαναν πριν από λίγες ημέρες).

Πάνω από 100 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και υπέγραψαν την εξώδικη διαμαρτυρία καταθέτοντας το ένα ευρώ. Το εξώδικο αναμένεται να κατατεθει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, λίγα μέτρα μακριά είχε σχηματιστεί ουρά από πολίτες που κατέθεταν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, αδυνατώντας να πληρώσουν το αντίτιμο των τελών.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.