«Εσκασε» ενυδρείο 33 τόνων με καρχαρίες και τραυματίστηκαν 15 άτομα

Τον τραυματισμό 15 ατόμων και το πλημμύρισμα του κτηρίου προκάλεσε το ξαφνικό «σκάσιμο» ενός ενυδρείου με καρχαρίες, που βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο στη Σαγκάη της Κίνας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι 33 τόνοι νερού που περιείχε, παρέσυραν όσους έτυχε να βρίσκονται κοντά στο ενυδρείο την ώρα που έσκασε, ενώ τα γυαλιά που έγιναν θρύψαλα τραυμάτισαν πολλούς επισκέπτες.

Τρεις κίτρινοι καρχαρίες, δεκάδες μικρότερα ψάρια και χελώνες που βρίσκονταν μέσα στο ενυδρείο βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από τους επισκέπτες, προκαλώντας αυτομάτως πανικό.

«Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί κυρίως λόγω των γυαλιών που εκσφεντονίστηκαν κατά το σπάσιμο του ενυδρείου» είπε ένας αστυνομικός. «Γίνονται έρευνες για να δούμε που οφείλεται το σπάσιμό του».

Επισκέπτες πάντως πιστεύουν ότι μια ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας μπορεί να προκάλεσε το σπάσιμο, λόγω του ότι ήδη η θερμοκρασία στην πόλη είχε μειωθεί αισθητά την περασμένη εβδομάδα.

Το ενυδρείο, που βρισκόταν στην είσοδο του εμπορικού κέντρου Shanghai Orient ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές, από τότε που λειτούργησε για πρώτη φορά – πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, είχαν παρατηρηθεί προβλήματα και παλιαότερα στη συγκεκριμένα δεξαμενή, στην οποία τον Ιούνιο, ένα πρόβλημα στην αντλία νερού, προκάλεσε το θάνατο δύο καρχαριών και τη μετακίνηση πολλών χελώνων.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.