Εργαζόμενος στο Δήμο Αχαΐας «ξυλοφόρτωσε» τον αντιδήμαρχο

Στα χέρια πιάστηκαν στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας ένας εργαζόμενος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο.Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως στον συγκεκριμένο υπάλληλο είχε ανατεθεί εργασία για την οποία του είχαν υποσχεθεί πως θα πληρωθεί, οι μέρες όμως περνούσαν και χρήματα δεν έβλεπε!

Όπως αναφέρει το patrastime.gr πριν από μερικές ημέρες ο εργαζόμενος (φανερά αγανακτισμένος) επισκέφθηκε το γραφείο του αντιδημάρχου με τον οποίον ερχόταν σε συνεννόηση και απαίτηση για μία ακόμη φορά τα χρήματά του. Ο αντιδήμαρχος σήκωσε τα χέρια ψηλά και τότε ο εργαζόμενος άρχισε να τον γρονθοκοπεί, και ο αιρετός προσπαθούσε μάταια να προστατευθεί από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Aλλοι υπάλληλοι του Δήμου έσπευσαν να τους χωρίσουν, ενώ ο αντιδήμαρχος κάλεσε την Αστυνομία. Ο εργαζόμενος όμως πρόλαβε και απομακρύνθηκε για να γλιτώσει την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος υπάλληλος προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητό του αντιδημάρχου, το οποίο ήταν σταθμευμένο κάτω από το Δημαρχείο!  Το γεγονός προκάλεσε έντονες συζητήσεις στον Δήμο, ενώ κάποιοι εκφράζουν απορίες και για την σχέση εργασίας που είχε ο συγκεκριμένος εργαζόμενος με τον Δήμο Δυμαίων.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.