Εισβολείς ξήλωσαν το γήπεδο του Αστέρα Βαλύρας

Έξω φρενών έγιναν οι υπεύθυνοι του Αστέρα Βαλύρας που αγωνίζεται στη Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία Μεσσηνίας, όταν αντίκρισαν λεηλατημένες τις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου που αποτελεί «στολίδι» για την περιοχή.

Στην γεμάτη οργή ανακοίνωσή τους απειλούν τους δράστες με δημόσια διαπόμπευση:

«Θα τους ξεβρακώσουμε και θα τους κρεμάσουμε ανάποδα στα δοκάρια του δημοτικού γηπέδου του Αστέρα Βαλύρας σε δημόσια θέα…» απειλούν τους εισβολείς που κατέστρεψαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν!

Οι δράστες ξήλωσαν όλα τα καλώδια από τους ηλεκτρολογικούς πίνακες που εξασφάλιζαν τον φωτισμό του γηπέδου και διέλυσαν όλο το αρδευτικό δίκτυο με το οποίο ποτίζεται ο φυσικός χλοοτάπητας αρπάζοντας όλες τις βάνες και τους σωλήνες αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να καταστραφεί ο αγωνιστικός χώρος.

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί… Μπήκαν στα αποδυτήρια και λεηλάτησαν τα σιφόνια, τους νιπτήρες, τις λεκάνες, ξήλωσαν όλες τις σωληνώσεις και άρπαξαν ακόμη και τις… πόρτες! Στη συνέχεια, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στα γραφεία και έκλεψαν όλο το αθλητικό υλικό που ήταν αποθηκευμένο εκεί! Οι υπεύθυνοι του συλλόγου καταγγέλλουν ότι η Αστυνομία αδιαφορεί και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.