Δήμος Τριφυλίας: Πρόσληψη προσωπικού!

Με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας την ερχόμενη Τετάρτη 26 του μηνός στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων στην Κυπαρισσία.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Σώμα είναι:
Η έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Ν.Π.Δ.Δ. Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας.

Η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2012. Η παραχώρηση θέσεων εμποροπανήγυρης στη Δ.Κ. Γαργαλιάνων. Η επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού με τρεις στύλους στην Τ.Κ. Αρμενιών όπως και η έγκριση δαπάνης παροχής ΔΕΗ στον οικισμό Αγρίλι της Δ.Ε. Φιλιατρών.

Η συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Φυσικού Εδάφους για τα έργα «Ολοκλήρωση δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών» και «Δημοτική οδοποιία Κυπαρισσίας».

Η παράταση συμβάσεων προηγούμενης σχολικής χρονιάς για το έτος 2012-2013 για τη μεταφορά των μαθητών α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Τριφυλίας και καταβολή στους δικαιούχους μεταφοράς του μηνιαίου επιδόματος βάσει του άρθρου 3 της Κ.Υ.Α. 35415/11 για όσα δρομολόγια δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.