Βαρύ και ασήκωτο το κλίμα στη “Μαύρη Θύελλα

Βαρύ είναι το κλίμα στην “Μαύρη Θύελλα” μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα της ομάδας στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο. Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα επηρέασαν την ομάδα, η οποία έκανε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση και τελικά έχασε με 1-0.

Αν και αναγνωρίζουν όλοι πως η κακή εμφάνιση στο συγκεκριμένο ματς δικαιολογείται από τις πολλές απουσίες, στο στρατόπεδο της “Μαύρης Θύελλας” υπάρχει έντονος προβληματισμός που έχει να κάνει με την όλη φετινή παρουσία της ομάδας, αλλά και με κάποια συσσωρευμένα προβλήματα στις τάξεις της. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις διοίκησης, προπονητή και παικτών και τον καταμερισμό των ευθυνών για την μέτρια βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.

Είναι γεγονός πως κάποια μέλη της διοίκησης εκτιμούν πως θα ήταν θετική μια αλλαγή προπονητή αυτή τη στιγμή. Την άποψη αυτή δεν να ασπάζονται κάποια άλλα μέλη αλλά ούτε και ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης, ο οποίος παρά τον προβληματισμό του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, σε χθεσινοβραδινή του δήλωση στο «Νοtos» τόνισε: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή αυτή τη στιγμή. Είμαι ξεκάθαρος». Ο Μπένος δεν έκανε κάποια δήλωση χθες, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως γνωρίζει την αμφισβήτηση που υπάρχει στο πρόσωπο του από κάποιους στην ομάδα και πως θα μείνει μόνο αν δει έμπρακτη στήριξη από πλευράς Ράλλη τα επόμενα 24ώρα. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι άλλωστε ο αρμόδιος για να πάρει τις αποφάσεις, να αποκαταστήσει τις όποιες… παρεξηγήσεις υπάρχουν στην ομάδα και να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της εν όψει της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η δήλωση του ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, δείχνει πάντως πως θέλει να συνεχίσει την συνεργασία με τον Μπένο. Να σημειωθεί ότι πρόεδρος και προπονητής δεν μίλησαν καθόλου χθες, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα…

πηγή: http://messinialive.blogspot.gr/2012/11/blog-post_27.html

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.