Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Αγανάκτηση για την μη Επιστροφή Φ.Π.Α.

Με επιστολή του προς το Υπουργείο Οικονομικών, τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών, εκφράζει την αγανάκτησή του για την καθυστέρηση της επιστροφής του Φ.Π.Α. προς τους Αγρότες.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:

Προς
Υπουργείο Οικονομικών
Κοινοβουλευτικές Ομάδες
Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Φ.Π.Α.
Κύριε Υπουργέ ενώ έχουμε φτάσει στο μήνα Σεπτέμβρη και η επιστροφή Φ.Π.Α. στους Αγρότες της περιοχής δεν έχει γίνει, ενώ τα εκκαθαριστικά σημειώματα έχουν έρθει και έχει πληρωθεί η πρώτη δόση τουλάχιστον. Η καθυστέρηση από μέρους της ΔΟΥ Κυπαρισσίας με το πρόσχημα των σχολαστικών ελέγχων και της έλλειψης προσωπικού που επικαλούνται έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους Αγρότες.

Ο πρωτογενής τομέας που επικαλείστε ότι θα βοηθήσει τη χώρα μας να βγει από την κρίση, έχει τεράστιο πρόβλημα κάτι που επιδεινώνεται με την μη έγκαιρη επιστροφή Φ.Π.Α.

Κατόπιν αυτών ζητάμε να επισπευσθούν οι διαδικασίες του ελέγχου με περισσότερο προσωπικό. Κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους να γίνεται αυστηρός έλεγχος και όχι όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια που οδήγησε στο να καρπωθούν αγρότες και μη τεράστια ποσά επιστροφής Φ.Π.Α. από πλαστά τιμολόγια.

Δεν στηρίζεται ο πρωτογενής τομέας σε αυτές τις πολιτικές.

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.