Άγρια δολοφονία ιερέα στα Κρέστενα

Πανικός το μεσημέρι στην διασταύρωση της Κρέστενας. Ο άτυχος ιερέας είχε σταματήσει για λίγο με το αυτοκίνητό του
Σύμφωνα με την αστυνομία ο ιερέας κατάγεται από τη Φωκίδα. Η σύζυγός του κατάγεται από χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας και βρέθηκαν εκεί για διακοπές.

Σήμερα ξεκίνησαν για τη Ζαχάρω προκειμένου να κάνουν κάποιες δουλειές. Οι κάτοικοι στο Κάτω Σαμικό (κοντά στο σημείο της δολοφονίας) λένε ότι προφανώς χρειάστηκε να σταματήσει για λίγα λεπτά στο σημείο και εκεί βρήκαν την ευκαιρία οι δράστες να τον πλησιάσουν.

Η σύζυγος του ιερέα τη στιγμή της δολοφονίας δεν ήταν παρούσα. Είχε απομακρυνθεί κάποια μέτρα. Άκουσε, είπε στους αστυνομικούς, δύο πυροβολισμούς. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο είδε τον σύζυγό της νεκρό και κατέρρευσε.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε αρπαγή χρημάτων και έτσι είναι πολύ πιθανό το κίνητρο των δραστών να μην ήταν η ληστεία όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Η σύζυγος του ιερέα κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είδε μια μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο, ωστόσο ενδέχεται να μην σχετίζεται με την υπόθεση…

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

BigMagazine theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Online, Sizzling Hot Deluxe and Novoline Spiele.